PT 2:

Produkter til desinfektionsmidler, som ikke er beregnet til direkte anvendelse på mennesker eller dyr.

Produkter til desinficering af overflader, materialer, udstyr og møbler, der ikke kommer i direkte berøring med fødevarer eller foderstoffer. Anvendelsesområderne omfatter bl.a. svømmebade, akvarier, badevand og andet vand, klimaanlæg samt vægge og gulve på private og offentlige områder, herunder industriarealer og andre arealer med erhvervsmæssige aktiviteter.

Produkter, der anvendes til desinficering af luft, vand, der ikke bruges som drikkevand til mennesker eller dyr, kemiske toiletter, spildevand, hospitalsaffald og jord.

Produkter, der indgår som del af tekstiler, papirservietter, masker, maling og andre artikler eller materialer med det formål at fremstille behandlede artikler med desinficerende egenskaber.

Vi har kørt flere test på danske svinefarme med yderst positive resultater.

 

Egnede produkter:

– BioCid Animalia

– BioCid Desinficering

– BioCid Porcozin

– BioCid Skimmel

– BioCid UTD

 

Hvis du vil vide mere om hvordan du sikrer dig et bakterie og virafrit miljø, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

 

Vi sponsorer blandt andet Dyreværnet i Rødovre med flere af vores produkter.

Dyreværnet i Rødovre

Hvem er BioGroup

Vores målsætning er at sikre et sundt indeklima, både hos erhverv og private.

Der er naturligvis mange gode grunde til at BioCid er det mest effektive på markedet, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere.

Kontakt BioGroup

Måløv Byvej 229

2760 Måløv

Tlf: 42 71 82 28

Mail: nln@biogroup.dk

Cvr: 38456229