Bakterie og virus bekæmpelse i offentlig og privat transport

Sikkerhed har høj prioritet for alle moderne transportmidler til massetransport, som fx toge, fly, færger, busser og krydstogtskibe. De er alle udstyret med mange sikkerhedsfunktioner, for at beskytte passagerens sundhed. Men kombinationen af et stort antal passagerer fra alle samfundslag, lukkede rum og den konstante udskiftning af personer og varer ved hver destination, gør passagertransport til grobund for farlige bakterier og vira.

Denne smittefare er ikke prioriteret i sikkerhedsfunktionerne i fx den offentlige transport, selvom tusindvis af menneskers ind- og udstigninger i den offentlige transport rundt om i verden, gør spredningen for farlige eller dødelige Virus, Bakterier og Svampesporer alt for nem.

Med 7 milliarder mennesker på jorden, og den hyppige trafik fra alle verdensdele, spredes et virusudbrud i hele verden på kun 24 timer. I Danmark pendler omkring 2,8 millioner mennesker dagligt mellem hjem og arbejde fra nær og fjern. Og i Danmark kan et virusudbrud spredes på kun få timer.

Med BioCid kan du nu effektivt stoppe spredningen af bakterier, vira og sporer – herunder E. coli, salmonella, Norovirus, MRSA og influenza-virus som fx H5N1. Vores unikke produkt eliminerer op til 99.999% af alle bakterier, vira og sporer.

Anvendelsesmuligheder

BioCid kan anvendes på mange måder og i mange forskellige sammenhænge. Fælles for dem alle er, at det er let, hurtigt, billigt og ekstremt effektivt.

Til desinficering af køretøjer i alle størrelser, kan vores eller jeres eget personale klare arbejdet på en brøkdel af den tid, det normalt tager at desinficere. Vores medarbejdere kommer ud til Jer med en koldtågemaskine og vores patenterede produkt BioCid, og 30 minutter efter et lokale er desinficeret, kan det atter bruges. Koldtågen bevirker, at vores produkt kommer ind alle steder, også der hvor ingen almindelige desinficeringsmidler kan nå ind. Derfor kan vi garantere, at ingen bakterier, vira, sporer, svampe eller gær kan overleve eller sprede sig yderligere efter en behandling.

BioCid virker både akut og også forebyggende, da produktet ligger sig som en beskyttende hinde hvor det påføres.

 

Egnede BioCid produkter:

– BioCid Desinficering

Hvis du vil vide mere om hvordan du sikrer dig et bakterie og virafrit miljø, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvem er BioGroup

Vores målsætning er at sikre et sundt indeklima, både hos erhverv og private.

Der er naturligvis mange gode grunde til at BioCid er det mest effektive på markedet, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere.

Kontakt BioGroup

Måløv Byvej 229

2760 Måløv

Tlf: 42 71 82 28

Mail: nln@biogroup.dk

Cvr: 38456229