I sundhedssektoren er der ofte stor smittefare i mødet mellem syge og raske patienter samt personale. Visse smittefarer kan fjernes gennem almindelig rengøring, men mange bakterier og vira er ofte resistente over for rengøring og nogle også mod almindelige desinficeringsmidler og -metoder.

Med BioCid kan du nu effektivt stoppe spredningen af bakterier, vira og sporer – herunder E. coli, salmonella, Norovirus, MRSA og influenza-virus som fx H5N1 og H3N2. Vores unikke produkt eliminerer op til 99.999% af alle bakterier, vira og sporer.

 

Anvendelsesmuligheder

BioCid kan anvendes på mange måder og i mange forskellige sammenhænge. Fælles for dem alle er, at det er let, hurtigt, billigt og ekstremt effektivt.

Til desinficering af lokaler, rum, afsnit og større områder, kan vores uddannede personale klare arbejdet for Jer på en brøkdel af den tid, det normalt tager at desinficere. Vores medarbejdere kommer ud til Jer med en koldtågemaskine og vores patenterede produkt BioCid, og 30 minutter efter et lokale er desinficeret, kan det atter bruges. Koldtågen bevirker, at vores produkt kommer ind alle steder, også der hvor ingen almindelige desinficeringsmidler kan nå ind. Derfor kan vi garantere, at ingen bakterier, vira, sporer, svampe eller gær kan overleve eller sprede sig yderligere efter en behandling.

Til desinficering af klinisk udstyr, borde, stole, senge etc., har vi BioCid i dunke og sprayflasker i forskellige størrelser, der passer til enhver lejlighed.

BioCid virker både akut og også forebyggende, da produktet ligger sig som en beskyttende hinde hvor det påføres.

 

Egnede BioCid produkter:

– BioCid Desinficering

– BioCid Skimmel

– BioCid UTD

 

Hvis du vil vide mere om hvordan du sikrer dig et bakterie og virafrit miljø, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvem er BioGroup

Vores målsætning er at sikre et sundt indeklima, både hos erhverv og private.

Der er naturligvis mange gode grunde til at BioCid er det mest effektive på markedet, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere.

Kontakt BioGroup

Måløv Byvej 229

2760 Måløv

Tlf: 42 71 82 28

Mail: nln@biogroup.dk

Cvr: 38456229