BioGroup 

Vores målsætning er at sikre et sundt indeklima, både hos erhverv og private. Der er naturligvis mange gode grunde til at BioGroups produkter er nogle af de mest effektive på markedet, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere.

[referencer type="referencer-slider"][/referencer]

Vores desinficeringsprodukter er blandt de mest effektive

Ring til 42 71 82 28 eller skriv til nln@biogroup.dk for at høre mere!

Produkter

BioCid renser og desinficerer uden at den efterlader skadelige rester, og så virker det aktivt længe efter påføring, uden at der er til skade for hverken mennesker, dyr og miljøet.

NYHED: Skimmel PRO & Skimmel PRO+

Med Skimmel PRO og Skimmel PRO+ kan du nu effektivt desinficerer, sanerer og rense alle overflader mod sporer, svamp og gærsvamp – herunder skimmelsvamp. Vores unikke produkt eliminerer op til 99.999% af alle sporer, svamp og gærsvamp mm.

Bliv forhandler

Kan du se dig selv eller dit firma som en gevinst for BioGroups produkter, og kan du indgå i et super professionelt team af forhandlere?

CORONA FORHOLDSREGLER

GENERELLE FORHOLDSREGLER FOR AT UNDGÅ SMITTE MED VIRUS I LUFTVEJENE:

UNDGÅ TÆT KONTAKT MED PERSONER MED SYMPTOMER SÅSOM HOSTE, LØBENDE NÆSE OG NYS
HYPPIG HÅNDVASK MED VAND OG SÆBE, SÆRLIGT EFTER KONTAKT MED SYGE PERSONER
HOST ELLER NYS I ENGANGSLOMMETØRKLÆDE ELLER ALBUEBØJNINGEN OG PUDS NÆSE I ENGANGSLOMMETØRKLÆDE.
KILDE SSI

CORONAVIRUSES (COV) ER EN STOR FAMILIE AF VIRA, DER FORÅRSAGER SYGDOM,
DER SPÆNDER FRA FORKØLELSE TIL MERE ALVORLIGE SYGDOMME, SÅSOM
MELLEMØSTEN RESPIRATORISK SYNDROM (MERS-COV) OG SVÆR AKUT RESPIRATORISK
SYNDROM (SARS-COV). EN NY CORONAVIRUS (NCOV) ER EN NY STAMME, DER IKKE
TIDLIGERE ER BLEVET IDENTIFICERET HOS MENNESKER

Produkter testet mod Corona

BioGroup

BioCid fremstiller produkter til desinficering af arbejdspladser, private hjem, skoler, børnehaver og daginstitutioner af alle slags. Vores produkter sikrer et sundt og godt klima at opholde sig i. Vores produkter er fremstillet til at nedbryde og uskadeliggøre bakterier, skimmelsvamp, virus / vira.

Målsætning

Vores målsætning er at sikre et sundt indeklima, både hos erhverv og private.
Der er naturligvis mange gode grunde til at BioGroups produkter er nogle af de mest effektive på markedet, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere.

Produktkatalog

Nedenstående produktudvalg er vores mest efterspurgte.
Hvis der er specielle ønsker, ændringer til mærkater mv. Så kontakt os så vi kan finde en løsning til jer.

BioCid Desinficering

Med BioCid Desinficering kan du nu effektivt desinficere hvor problemer med bakterier og vira kan opstå. Vores unikke produkt fjerner op til 99,999% af alle bakterier og vira…

 

Læs mere

Modular Foam Dispenser

Denne multifunktion håndsæbedispenser giver flere anvendelsesmuligheder for håndmiddelprodukter. Med udskiftelige pumper, er det muligt at dosere præcis det produkt der ønskes.

 

Læs mere

Animalia – for dyrenes skyld

Med BioCid Animalia kan du nu effektivt med op til 99,999% stoppe spredningen af bakterier, vira, sporer, svamp og gærsvamp. Animalia virker både akut og også forebyggende, da produktet ligger sig som en beskyttende hinde hvor det påføres

Læs mere

Biologisk Rensemiddel – BioClean

Proteolytisk tripel enzym biologisk rensemiddel.
BioClean er en biologisk “cleaner” som bruger en blanding af synergistiske overfladeaktive proteologiske enzymer designet til brug på alle overflader.

 

Læs mere

Lyst til at forhandle vores produkter?

Det er nemt at blive forhandler af Biogroups produkter. Vi har et større produkt sortiment, så det er altid rart med en snak om hvad reelt i har brug for.

 

Bliv forhandler

Tænk hvis du let og billigt kunne nedsætte sygefraværet i din virksomhed!

Det kan du nu. BioCid fjerner med det samme alle skadelige bakterier og vira fra din virksomhed. Derudover virker BioCid forebyggende, da det bliver liggende som en bakterieneutraliserende hinde over alt i virksomheden. Hinden er ikke skadelig for hverken mennesker, dyr eller miljøet, den gør blot det den skal, nemlig at holde din virksomhed bakterie og virusfri.

Tænk hvis du let og billigt kunne få fjernet ALLE bakterier på 5 minutter!

BioCid kan påføres med koldtåge, som kommer ind ALLE steder og fjerner ALLE bakterier og vira, som ikke kan fjernes ved almindelige desinficerende behandlinger. Og det endda til langt under den pris du betaler for det i dag. Det lover vi dig.

Tænk hvis du kunne…!

Listen kan på ingen måde blive udtømmende for hvilke muligheder der er for at få et bakterie og virusfrit miljø på din arbejdsplads hvad enten du du er på et hospital, i en børnehave, i et transportselskab, en fabrik, et landbrug, en farm, et slagteri etc.

Nyheder & produkter