Om Biogroup

BioGroup fremstiller produkter til desinficering af arbejdspladser både private og i den offentlige sektor, private hjem, skoler, børnehaver og daginstitutioner af alle slags. Vores produkter sikrer et sundt og godt klima at opholde sig i. Vores produkter er fremstillet til at nedbryde og uskadeliggøre virus / vira, bakterier, skimmelsvamp og spore.

 

Biogroup logo u. baggrund

Vores Mission

Vores målsætning er at sikre et sundt indeklima, både hos erhverv, private og i den offentlige sektor. Vi har et ønske om, at alle der tester vores produkter, ser fordelene i dem og gør dem til en fast del af deres rutiner for at skabe et rent og sundt klima.
Derudover har vi en mission om, at i takt med vi vokser os større på markedet, jo mere kan vi give tilbage til folk der har brug for det i form af sponsorater. På nuværende tidspunkt er vi meget glade for at kunne støtte Dyreværnet i Rødovre, Den Blå Planet og Givskud Zoo – og vi ønsker at tilføje flere til listen.

Vores Vision

BioGroups mål er at nå ud til et så bredt et publikum som muligt med vores gennemtestede high-level kvalitetsprodukter. Vi ønsker at oplyse folk om muligheden for alternativer til spritholdige og klorholdige produkter samt de negative aspekter de ofte kan medføre.

Vores historie

Sådan startede det

Founder og CEO Nicolaj Løndahl Nielsen har været i kemibranchen siden 2013, og i marts 2017 besluttede han sig for at starte virksomheden BioGroup ApS. Med et overbevist mindset / forståelse om at fremtiden ville blive mere og mere afhængig af desinficeringsprodukter, blev passionen for BioGroups udvikling og plads på markedet sat i fokus.

Hvor vi står nu

BioGroup står overfor en rivende udvikling og vi har skabt os et stort netværk af samarbejdspartnere og forhandlere. Vi dækker bredt på det danske marked, hotelbranchen, veterinærbranchen, transportsektoren, lufthavne og andre store industrier.
Er du forhandler og ønsker du BioGroups produkter i dit sortiment kan du ansøge om dette her:

Der er naturligvis mange gode grunde til at BioGroups produkter er nogle af de mest effektive på markedet, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere.

Translate »