Vi støtter

I takt med vi vokser os større på markedet, jo mere kan vi give tilbage til folk der har brug for det i form af sponsorater. På nuværende tidspunkt er vi meget glade for at kunne støtte Dyreværnet i Rødovre, Den Blå Planet og Givskud Zoo – og vi ønsker at tilføje flere til listen.

Dyreværnet

Hos Dyreværnet bliver vi ofte rost for vores pæne og rene internat – og det er et kompliment, vi stræber efter at leve op til hver eneste dag. Af samme grund er rengøring og nedvaskning af dyrenes værelser noget, vi prioriterer højt. 

At vores internat hver dag står så knivskarpt skyldes ikke mindst de lækre og effektive rengøringsprodukter, som Biogroup leverer til os, og som dyrepasserne ihærdigt bruger under deres rengøring. 

Dertil har Biogroup også leveret praktiske dispensere med desinficeringsmiddel til hænderne. Dispensernes lækre design i form af en lydløs sensor – sikrer på en let og hurtig måde, at både vores personale og frivillige samt de mange besøgende, som hver uge besøger Dyreværnet, hele tiden kan få deres hænder desinficeret, så vi også på den måde undgår smitte. 

Den Blå Planet

Den Blå Planet inviterer vores mange gæster til at gå på opdagelse og være nysgerrige. Også på vores udendørs legeområder. Det er vigtigt for os, at sikre en høj hygiejne og et sikkert oplevelsesmiljø.

Vi har anvendt Biocid på udeområderne, og i en stor havesprøjte har det været en leg at anvende til hurtig desinfektion.

Sara Ernst Kalkerup, Aktivitetsansvarlig, Den Blå Planet – Danmarks Akvarium

Krybdyrinternatet

“På KrybdyrInternatet får vi mange forskellige dyr ind fra ukendte steder, så det er ekstremt vigtigt, vi kan desinficere både transportkasser og bure/terrarier, samt redskaber. Også foder og vandskåle kan det være nødvendigt at desinficere. Hånddesinfiktion er ekstremt vigtigt mellem håndtering af de forskellige dyr og deres bure.

Biocid er et produkt, der er nemt og rart at håndtere – og uden de gener, som tilsvarende desinfiktionsprodukter afstedkommer.

Så Biocid gør en stor positiv forskel for KrybdyrInternatet i det daglige arbejde med dyrene.

– Claus, Indehaver af Krypdyrinternatet

Krypdyrinternatet logo

Vi-Gør.dk

Som formand for vi-gør.dk kan jeg jo kun sige at BioGroup altid har været klar til at støtte vores projekter økonomisk, hvilket vi sætter enormt meget pris på
– David Meier, formand for Vi-Gør.dk 

NY SPONSORAFTALE

Ønsker du at BioGroup skal sponsorere produkter til din virksomhed, så kontakt os og fortæl nærmere om din virksomhed og formål.

Translate »